U vrij bewegen in ‘s werelds belangrijkste taal

In de zakenwereld is en blijft Engels de belangrijkste taal. Niet alleen in de Engelstalige landen maar overal ter wereld. Daarnaast gaan steeds meer in Nederland gevestigde internationaal opererende bedrijven ertoe over, de interne communicatie volledig in het Engels te laten verlopen. Nu tijd investeren in een professionele taalcursus zakelijk Engels is later de vruchten plukken van het soepel kunnen gebruiken van ‘s werelds belangrijkste taal. In zakelijke gesprekken weet u zich straks professioneel uit te drukken en effectief te communiceren.

Contact

Een cursus Engels volgen, waarbij uw wensen en doelstellingen het uitgangspunt vormen: de privélessen bij Business Talen Rotterdam BV maken dit mogelijk. U leert de taal in uw eigen tempo en samen met uw eigen privédocent bouwt u elke les verder aan uw taalkennis. U kunt de nadruk leggen op de zakelijke communicatievaardigheid, het verbreden van uw vocabulaire, het verbeteren van uw uitspraak, het opbouwen van een solide grammaticabasis, het verstevigen van de schrijf- en leesvaardigheid, het werken aan een professionele presentatie, het voorbereiden van een speech, het schrijven van betere e-mails of rapporten.

Gratis introductieles Engels


In een vrijblijvende gratis introductieles/nulmeting van 1,5 uur die voorafgaat aan elke taalcursus, test de docent uw huidige kennis van het Engels en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus bespreken met uw taaltrainer.

FCE, CAE en IELTS


Als u op zoek bent naar een cursus Cambridge First Certificate (FCE), Advanced Cambridge English (CAE) of International English Language Testing System (IELTS), dan kunt u ook bij ons terecht.

Branchegerichte cursus Engels


Desgewenst kunt u uw kennis van het Engels uitbouwen op uw vakgebied: zo biedt Business Talen Rotterdam BV branchegerichte taaltrainingen Engels aan op het gebied van internationale handel, techniek, financiën, ict, accountancy, logistiek, industrie, dienstverlening, recht, etc. Iedere cursus Engels is een maatwerkcursus, dus u krijgt precies wat u wenst en nodig heeft.

Evaluatierapport en offerte cursus Engels

Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Engels besproken is. Tevens doet de docent Engels een voorstel voor het aantal lessen dat u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken. Als u zich helemaal in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u wilt starten met uw cursus.

Flexibel

Mocht u tijdens het verloop van uw cursus de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen of wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus, dan zal uw docent daar altijd voor open staan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel vormt immers het uitgangspunt van elke taaltrainer!

Minimum aantal taallessen Engels

De verplichte minimumafname voor elke cursus is 15 taallessen van 1,5 uur. Bij afname van 25 taallessen krijgt u 2 extra lessen gratis.

Business Talen Rotterdam BV
's-Gravenpark 18   

2902 LD  Capelle aan den IJssel

KvK: 24285238

Contactgegevens

E: info@businesstalen.nl

T: 010-4581550

M: 06-17410255

Typ hier tekst

Openingstijden:

Maandag 08:30 - 22:00

Dinsdag 08:30 - 22:00

Woensdag 08:30 - 22:00

Donderdag 08:30 - 22:00

Vrijdag 08:30 - 14:30

Zaterdag 08:30 - 13:00

Zondag Gesloten

Typ hier tekst

Business Talen Rotterdam BV

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Business Talen Rotterdam BV

Volg een taalcursus bij taleninstituut Business Talen Rotterdam BV en bel: 010-458 15 50