Investeer in een Franse taalopleiding

Een cursus Frans volgen bij Business Talen Rotterdam BV is een goede investering: Frankrijk is na Duitsland Nederlands belangrijkste handelspartner. Als u effectief wilt zakendoen in Frankrijk, dan is een goede beheersing van de Franse taal een vereiste. Door goed Frans te spreken en de Franse cultuur te kennen, laat u uw zakenpartners zien dat u hen respecteert. Zo vergroot u uw kansen op de Franse markt en verstevigt u uw concurrentiepositie, wat de bedrijfsresultaten ten goede zal komen.

Contact

Is Frans leren moeilijk?

Met een professionele docent, praktijkgericht materiaal, een goede inzet en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Franse taal binnen afzienbare tijd onder de knie krijgen.

Persoonsgerichte cursus Frans


Bij Business Talen Rotterdam BV zijn de taallessen Frans altijd op privébasis. Samen met uw eigen native docent bouwt u aan uw eigen lesprogramma. Daardoor boekt u snel resultaat. U kunt zelf aangeven welke taalonderdelen voor u het belangrijkste zijn: spreken, luisteren, het verbreden van uw algemene en/of zakelijke woordenschat, de uitspraak, de grammatica, schrijven, lezen, etc. Voor de meeste cursisten is doorgaans het kunnen converseren het belangrijkste onderdeel. De privélessen zorgen ervoor dat u tijdens de conversatielessen ruimschoots aan het woord komt.

Gratis Introductieles Frans


In een gratis introductieles van 1,5 uur die voorafgaat aan elke cursus, test de docent uw eventueel reeds aanwezige kennis van het Frans en inventariseert uw wensen. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opbouw van de cursus bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Frans


Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. In het rapport kunt u lezen wat er tijdens de gratis introductieles Frans met u besproken is. Tevens geeft de docent een indicatie voor het aantal lessen dat u waarschijnlijk nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken. Elke cursus Frans omvat minimaal 15 taallessen van 1,5 uur. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven, wanneer u met uw cursus wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Frans de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen of wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus, dan zal uw docent daar altijd in meegaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers het uitgangspunt van de docent!

Minimum aantal taallessen Frans

De verplichte minimumafname voor elke cursus is 15 taallessen van 1,5 uur. Bij afname van 25 taallessen krijgt u 2 extra lessen gratis.