Zakelijke groepscursus op locatie

Taalcursussen voor groepen (minimaal 4 personen) kunnen door de taaldocenten van Business Talen Rotterdam BV ook bij uw bedrijf verzorgd worden. De docenten komen naar uw bedrijf en verzorgen de taaltraining op locatie.

Contact

Hoe gaat een groepscursus in zijn werk?

Elke medewerker maakt kennis met de docent die de cursus gaat verzorgen. De docent inventariseert de wensen en gaat vervolgens in de doeltaal een gesprek aan van 15 minuten per persoon. Daarna volgt een schriftelijke toets die ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Op basis van de resultaten van deze twee toetsen beoordeelt de docent reeds aanwezige taalkennis. In een evaluatierapport brengt de docent advies uit over de opzet van de cursus, de samenstelling van de groepen en de duur van de cursus.

Het lesprogramma wordt afgestemd op wat de medewerkers in de introductieles hebben aangegeven te willen leren, uiteraard in overeenstemming met het instapniveau.

Minimale lesafname

De lesafname voor groepscursussen op locatie bedraagt minimaal 15 lessen van 2 uur.


Om de cursus succesvol te laten verlopen, moet de lesruimte op uw bedrijf uitgerust zijn met een aantal basisattributen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.