Volg een taalcursus Portugees bij een gerenommeerd taalinstituut

Portugees is de laatste jaren steeds meer in trek. En dat is niet verwonderlijk: Portugal is – ondanks de economische zorgen van dit moment – een land met potentieel voor durfinvesteerders, terwijl het land onverminderd populair blijft bij tweedehuisbezitters. Daarnaast wordt het Portugees gesproken in het grootste land van Zuid-Amerika: Brazilië. Een land dat momenteel een sterke economische ontwikkeling doormaakt en een scala aan mogelijkheden biedt voor diegenen die net wat meer moeite willen doen om zich in de taal, het land en de cultuur te verdiepen. Om effectief op de Portugeestalige markten te kunnen opereren, is het professioneel beheersen van de Portugese taal de sleutel tot succes. Als u Portugees spreekt, ligt er een mooie groeimarkt voor u open.

Contact

Portugees: onderdeel van de Romaanse taalgroep

Het Portugees behoort net als het Frans, Spaans, Italiaans en Roemeens tot de Romaanse talen. De grammatica van deze taalgroep wijkt in veel opzichten af van het Nederlands. Het is dan ook niet mogelijk het Portugees te beheersen zonder inzicht te hebben in de grammatica. Maar met uw eigen professionele docent (uit Portugal of uit Brazilië), lesmateriaal dat zich in de praktijk heeft bewezen, doorzettingsvermogen en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Portugese taal binnen afzienbare tijd meester worden. En u kunt dan met recht trots zijn dat u behoort tot de nog altijd kleine groep Nederlanders die het Portugees beheerst. Daarmee verstevigt u uw concurrentiepositie en laat u uw zakenpartners zien dat u hen serieus neemt, wat zijn positieve weerslag zal hebben op de bedrijfsresultaten.

Privécursus Portugees


Bij Business Talen Rotterdam BV volgt u geen klassikale lessen, maar krijgt u privéles. Met uw eigen native docent bouwt u samen aan een individueel afgestemd lesprogramma: als u een tweede huis in Portugal of Brazilië heeft, leert u algemeen Portugees, als u om zakelijke redenen de taal wilt leren, wordt de lesinhoud afgestemd op uw zakelijke interesses.

Gratis Introductieles Portugees


Voordat u met de cursus kunt starten, is er eerst een gratis introductieles van 1,5 uur, waarin u met de docent Portugees kennismaakt. De docent test uw huidige kennis van de Portugese taal en inventariseert uw specifieke wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus Portugees doorspreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Portugees


Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Portugees besproken is. Ook geeft de docent aan, hoeveel lessen u ongeveer nodig heeft om de doelen te bereiken die u voor ogen heeft. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en ons te laten weten, wanneer u met de cursus Portugees wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Portugees de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Portugees, dan zal uw docent daar altijd voor open staan en aan uw taalwensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Minimum aantal lessen Portugees

Als u een taalopleiding Portugees volgt bij Business Talen Rotterdam BV, is de minimumafname een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. U krijgt 2 extra lessen gratis als u een pakket van 25 taallessen afneemt.