Volg een taalopleiding Pools bij Business Talen Rotterdam BV

Verschillende redenen kunnen de aanleiding zijn om de Poolse taal te leren. Allereerst zijn er de cursisten die vanuit zakelijk oogpunt Pools willen leren. Om zich professioneel op de Poolse markt te begeven, willen zij een goede kennis van het Pools hebben, zodat niets een goede communicatie in de weg staat. Daarnaast is er een groeiend aantal mensen geïnteresseerd in alles wat met Polen te maken heeft: de geschiedenis van het land, cultuur, kunst, muziek, architectuur, diverse festivals, et cetera. Dit stimuleert ook de vraag naar een professionele cursus Pools.

Contact

Pools: onderdeel van de Slavische taalgroep

Het Pools is een Slavische taal. U zult hierdoor slechts weinig woorden en uitdrukkingen herkennen die overeenkomen met die van de West-Europese talen. Dit maakt het Pools leren een mooie uitdaging. Ook de uitspraak is niet gemakkelijk, wat de studiebelasting verzwaart. Pools leren vergt dus de nodige inspanning en geduld, maar met uw eigen native docent, inspirerend lesmateriaal en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Poolse taal zeker onder de knie krijgen.

Privéles Pools


Bij Business Talen Rotterdam BV volgt u een taalcursus op individuele basis. U leert hierdoor sneller en effectiever de taal te beheersen dan wanneer u in klassikaal verband lessen volgt. Samen met uw eigen ervaren docent bouwt u aan uw eigen lesprogramma. Of u het Pools nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt gaan gebruiken, met de professionele begeleiding van uw privédocent en het prettige lesmateriaal zult u er zeker in slagen soepel met de Poolse taal om te gaan.

Gratis introductieles Pools


In een geheel vrijblijvende, gratis introductieles van 1,5 uur test de docent Pools uw – eventueel – aanwezige kennis van de taal en inventariseert uw wensen op taalgebied. U kunt ook een selectie van het lesmateriaal Pools inzien en de opzet van de cursus Pools bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Pools


De docent schrijft na afloop van de introductieles een gedetailleerd evaluatierapport dat wij samen met de offerte naar u toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Pools besproken is. Ook geeft de docent een indicatie voor het aantal lessen, dat benodigd is om uw doelstellingen te bereiken. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Pools wilt starten.

Flexibel 


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Pools de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Pools, dan zal uw docent daar altijd voor openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers het uitgangspunt van de taaldocent Pools!

Minimum aantal lessen Pools

Na de gratis introductieles van 1,5 uur kunt u beginnen bij Business Talen Rotterdam BV met een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. U krijgt 2 extra lessen gratis als u een pakket van 25 taallessen afneemt.