Een taalcursus Thai bij Business Talen Rotterdam BV

Er kunnen verschillende beweegredenen zijn om aan een taalcursus Thai te beginnen. Deze kunnen van zakelijke aard zijn of voor privédoeleinden. De cursisten die vanuit zakelijk oogpunt Thai willen leren willen zich doorgaans op de Thaise markt begeven. Een goede kennis van het Thai draagt bij aan een soepelere communicatie. Daarnaast zijn er cursisten die die zich willen verdiepen in alles wat met Thailand te maken heeft: de geschiedenis, cultuur, kunst, muziek, architectuur en de rijk gevarieerde keuken. Hierdoor is er steeds meer vraag naar een professionele cursus Thai.

Contact

Thai valt in de Tai-taalgroep

Thai behoort tot de Tai-taalgroep in de Tai-Kadai-taalgroep. De Tai-Kadai-talen zijn vermoedelijk oorspronkelijk afkomstig uit het zuiden van China. Sommige taalkundigen veronderstellen verwantschap met de Austroaziatische, Austronesische of Sino-Tibetaanse taalfamilies. Het Thai is niet gemakkelijk om te leren, maar met begeleiding van uw eigen privédocent, inspirerend lesmateriaal en genoeg tijd voor zelfstudie zult u er zeker in slagen de Thaise taal te leren.

Privéles Thai


Bij Business Talen Rotterdam BV krijgt u altijd privéles van uw eigen docent. Het voordeel hiervan is dat u snel en gericht de taal leert beheersen. Samen met uw ervaren native docent bouwt u aan uw eigen lesprogramma. Of u het Thai nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt gebruiken, met de professionele begeleiding van uw privédocent en het prettige lesmateriaal zult u er zeker in slagen soepel met de Thaise taal om te gaan.

Gratis introductieles Thai


In een geheel vrijblijvende, gratis introductieles van 1,5 uur test de Thaise docent uw – eventueel – aanwezige kennis van de taal en inventariseert uw wensen op taalgebied. U kunt ook een selectie van het lesmateriaal Thai inzien en de opzet van de cursus Thai bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Thai


De docent schrijft na afloop van de introductieles een gedetailleerd evaluatierapport dat wij samen met de offerte naar u toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles besproken is. Ook geeft de docent een indicatie voor het aantal benodigde lessen om uw doelstellingen te bereiken. Als u zich volledig in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Thai wilt starten

Gratis introductieles Duits


In een gratis introductieles van 1,5 uur die voorafgaat aan elke cursus Duits, test de docent uw huidige kennis van het Duits en inventariseert uw wensen. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus bespreken.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Thai de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Thai, dan zal uw docent daar altijd voor openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers het uitgangspunt van de taaldocent Thai!

Lespakketten Thai

Bij Business Talen Rotterdam BV kunt u na de gratis nulmeting van 1,5 uur beginnen met een lespakket dat bestaat uit 15 taallessen van 1,5 uur. Kiest u voor een lespakket bestaande uit 25 taallessen, dan krijgt u 2 extra lessen gratis.