Onze taalcursus Engels brengt uw zakelijke communicatie up to date

Een taalcursus Engels volgen is tegenwoordig belangrijker dan ooit. In onze digitale wereld hebben we steeds meer internationale contacten. Wie internationaal zaken doet, gebruikt 9 van de 10 keer het Engels als voertaal. Of u nu een telefoongesprek voert, deelneemt aan een videoconferentie, op zakenreis bent of een e-mail ofchatbericht schrijft, zonder een goede beheersing van de Engelse taal kunt u niet optimaal communiceren.

Engels leren bij Business Talen Rotterdam

Hoewel iedereen Engels leert op de middelbare school, wil dat niet zeggen dat u daarom de taal ook goed beheerst. Misschien is uw uitspraak voor verbetering vatbaar of wilt u een taalcursus Engels volgen om uw woordenschat uit te breiden en deze meer toe te spitsen op uw vakgebied en branche. Zo kan tijdens de cursus Engels de nadruk liggen op uw spreek-, schrijf- en leesvaardigheid, maar de privédocent kan u bijvoorbeeld ook helpen bij het voorbereiden van een presentatie of een speech.

Privécursus Engels op maat

Engels leren bij Business Talen Rotterdam betekent dat u studeert in uw eigen tempo. Bovendien bepaalt u zelf wat er tijdens uw privécursus Engels wordt behandeld. Voordat de taalcursus Engels daadwerkelijk van start gaat, krijgt u eerst een gratis introductieles van 1,5 uur. Uw privédocent kan dan enerzijds een inschatting maken van uw niveau en tegelijkertijd inventariseren op welke punten u zelf uw taalkennis wilt verbeteren. Aan de hand van uw persoonlijke wensen stelt uw docent een unieke cursus samen met als uiteindelijke doel dat u bij uw werkzaamheden direct profijt hebt van wat u leert.

Taalcursussen voor professionals

Business Talen Rotterdam biedt cursussen aan in maar liefst 20 talen. Van een cursus Nederlands, Engels of Spaans, tot Roemeens en Chinees. Al deze cursussen worden gegeven door native speakers en zijn gericht op de praktijk. Wilt u meer informatie over een cursus Engels? Neem dan vandaag nog contact op!