Ontdek de Tsjechische taal bij Business Talen Rotterdam BV

Elke cursist heeft zijn eigen beweegredenen om de Tsjechische taal te willen leren. Dit kan vanuit persoonlijk interesse zijn in de Tsjechische geschiedenis, cultuur, kunst, muziek, architectuur, diverse festivals, et cetera. Uiteraard zijn er ook mensen die vanuit zakelijk oogpunt een goede kennis van het Tsjechisch willen zodat ze zich professioneel en goed verstaanbaar op de Tsjechische markt kunnen begeven. Of de redenen nu privé dan wel zakelijk zijn, om in Tsjechië effectief te kunnen opereren, is het goed beheersen van de Tsjechische taal de sleutel tot succes.

Contact

Tsjechisch: onderdeel van de Slavische taalgroep

Het Tsjechisch is een Slavische taal. Daardoor zult u slechts weinig woorden en uitdrukkingen herkennen die overeenkomen met die van de West-Europese talen. Dit maakt het Tsjechisch leren er uiteraard niet gemakkelijker op. Ook is de uitspraak lastig, wat de studiebelasting verzwaart. Tsjechisch leren vergt dus de nodige inspanning en geduld. Met uw eigen native docent, praktisch en inspirerend materiaal, en voldoende tijd voor zelfstudie zult u zich de Tsjechische taal zeker eigen kunnen maken.

Cursus Tsjechisch: privéles


Alle cursussen zijn bij Business Talen Rotterdam BV op individuele basis. U krijgt privéles van uw eigen ervaren docent waarmee u samen uw eigen lesprogramma bouwt. Het voordeel boven klassikaal onderwijs is dat u snel en gericht de taal leert beheersen. Of u de Tsjechische taal nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt gebruiken, met de professionele begeleiding van uw privédocent en het prettige lesmateriaal zult u er zeker in slagen soepel met de Tsjechische taal om te gaan.

Gratis introductieles Tsjechisch


In een geheel vrijblijvende, gratis introductieles van 1,5 uur test de docent Tsjechisch uw – eventueel – aanwezige kennis van de taal en inventariseert uw wensen op taalgebied. U kunt ook een selectie van het lesmateriaal Tsjechisch inzien en de opzet van de cursus Tsjechisch bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Tsjechisch


De docent schrijft na afloop van de introductieles een gedetailleerd evaluatierapport dat wij samen met de offerte naar u toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Tsjechisch besproken is. Ook geeft de docent een indicatie voor het aantal lessen, dat benodigd is om uw doelstellingen te bereiken. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Tsjechisch wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van uw taalcursus Tsjechisch de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Tsjechisch, dan zal uw docent daar altijd voor openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers het uitgangspunt van de taaldocent Tsjechisch!

Minimum aantal lessen Tsjechisch

U kunt beginnen bij Business Talen Rotterdam BV met een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. U krijgt 2 extra lessen gratis als u een pakket van 25 taallessen afneemt.