Spaans leren doet u bij Business Talen Rotterdam BV

Een professionele taalcursus Spaans is altijd een goede investering. Immers: in Spanje, Mexico, Midden-Amerika en in het merendeel van Zuid-Amerika is Spaans de voertaal. Een enorme markt ligt derhalve voor u open als u de taal machtig bent.


Spaans leren is een uitdaging en zeker geen onmogelijke opgave! Met genoeg tijd voor zelfstudie, een beetje goede wil, een professionele docent en praktijkgericht materiaal, zult u de Spaanse taal binnen afzienbare tijd onder de knie krijgen. Daarmee laat u uw zakenpartners zien dat u hen serieus neemt, wat uw concurrentiepositie verstevigt en zijn positieve weerslag zal hebben op de bedrijfsresultaten.

Contact

Privélessen Spaans

Bij Business Talen Rotterdam BV zit u niet in een groep, maar krijgt u altijd privéles. Het intensieve karakter van elke cursus Spaans heeft als voordeel dat u in een korte tijd Spaans kan leren spreken. Samen met uw eigen native docent bouwt u aan uw eigen programma, ongeacht of u nu tijdens de cursus uw algemene of zakelijke communicatievaardigheid Spaans wilt verbeteren, uw vocabulairekennis wilt verbreden, aan uw uitspraak wilt werken, een solide grammaticabasis in het Spaans wilt leggen, de schrijf- en leesvaardigheid wilt oefenen, een speech wilt voorbereiden, een goede presentatie in het Spaans wilt kunnen houden, betere e-mails of rapporten wilt leren schrijven, of gewoon aan small talk wilt werken.

Gratis Introductieles Spaans


In een gratis introductieles van 1,5 uur test de docent uw huidige kennis van het Spaans en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus Spaans bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Spaans


Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. U kunt in het rapport teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Spaans besproken is. Tevens geeft de docent een indicatie, hoeveel lessen u ongeveer nodig zult hebben om de doelstellingen te bereiken die u voor ogen heeft. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven, wanneer u met de cursus Spaans wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Spaans wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus Spaans of de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, dan zal uw docent daar altijd open voor staan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Minimum aantal taallessen Spaans

De verplichte minimumafname voor elke cursus is 15 taallessen van 1,5 uur. Bij afname van 25 taallessen krijgt u 2 extra lessen gratis.