Een cursus Italiaans volgt u bij Business Talen Rotterdam BV

Italië behoort tot de grootste landen binnen de EU. Een modern, boeiend en divers land met een scala aan mogelijkheden voor degenen die net wat meer moeite willen doen om zich in de taal, het land en de cultuur te verdiepen. Om effectief op de Italiaanse markt te kunnen opereren is het professioneel beheersen van de Italiaanse taal de sleutel tot succes. Een enorme markt ligt voor u open, als u de Italiaanse taal beheerst en op de hoogte bent van de Italiaanse cultuur en de geldende conventies.

Contact

Leer zakelijk Italiaans spreken

Italiaans leren is een uitdaging en zeker geen onmogelijke opgave! Met uw eigen professionele docent, praktijkgericht materiaal, een beetje goede wil en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Italiaanse taal snel onder de knie krijgen. Daarmee laat u uw zakenpartners zien dat u hen serieus neemt, wat uw concurrentiepositie verstevigt en zijn positieve weerslag zal hebben op de bedrijfsresultaten.

Persoonsgerichte cursus Italiaans


Bij Business Talen Rotterdam BV is elke cursus Italiaans een privécursus: door het individuele karakter van de cursus krijgt u de volle aandacht en leert u op een snelle en effectieve manier Italiaans. Samen met uw eigen native docent bouwt u aan uw eigen programma, ongeacht of u nu tijdens de cursus uw algemene of zakelijke communicatievaardigheid Italiaans wilt verbeteren, uw vocabulairekennis wilt verbreden, aan uw uitspraak wilt werken, een solide grammaticabasis in het Italiaans wilt leggen, de schrijf- en leesvaardigheid wilt oefenen, een speech wilt voorbereiden, een goede presentatie in het Italiaans wilt kunnen houden, betere e-mails of rapporten wilt leren schrijven, of gewoon aan small talk wilt werken.

Gratis Introductieles Italiaans


In een gratis introductieles van 1,5 uur die aan elke cursus Italiaans voorafgaat, test de docent uw huidige kennis van het Italiaans en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus Italiaans bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Italiaans


Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. In het rapport kunt u lezen wat er tijdens de gratis introductieles Italiaans met u besproken is. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven, wanneer u wilt starten met uw cursus Italiaans.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Italiaans de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen of wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de Italiaanse cursus, dan zal uw docent daarvoor altijd openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers het uitgangspunt van de docent!

Minimum aantal lessen Italiaans

Als u een taalcursus Italiaans volgt bij Business Talen Rotterdam BV, kunt u altijd beginnen met een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. Neemt u een pakket van 25 taallessen af, dan krijgt u 2 extra lessen gratis.