De Chinese taal leren lag nog nooit zo binnen handbereik

De Nederlandse uitdrukking ‘Dat is Chinees voor me’ om aan te geven dat iets onbegrijpelijk is, geeft al aan hoe wij tegen de taal Chinees aankijken. Het moet wel onmogelijk zijn deze taal te leren! Is dit nu een excuus om de taal dan maar niet te leren en een groeimarkt van meer dan 1,3 miljard potentiële consumenten te laten schieten? Of gaat u juist de uitdaging aan om tijd te investeren in een taal die in werkelijkheid minder moeilijk is dan hij lijkt en plukt u later de welverdiende vruchten van uw inspanning?

Contact

China is in!

Chinees (Mandarijn of Guanhua) is de laatste jaren steeds meer in trek. En dat is niet verwonderlijk. China ontwikkelt zich met enorme snelheid tot een moderne natie. Bovendien nemen China’s import en export jaarlijks sterk toe. China biedt een scala aan mogelijkheden voor diegenen die net wat meer moeite willen doen om zich in de taal, het land en de cultuur te verdiepen. Om effectief op de Chinese markt te kunnen opereren, is het professioneel beheersen van de Chinese taal de sleutel tot succes. Als u het Mandarijn machtig bent, ligt er een schier oneindige groeimarkt voor u open.

Is de cursus Mandarijn moeilijk?


Zie het Mandarijn leren niet als een onmogelijke opgave maar als een uitdaging! Met een van onze ervaren docenten Chinees, modern en praktijkgericht materiaal, uw eigen doorzettingsvermogen en voldoende tijd voor zelfstudie zult u de Chinese taal binnen afzienbare tijd onder de knie krijgen. En u kunt dan trots zijn dat u behoort tot die uiterst kleine groep Nederlanders die het Chinees beheerst! Daardoor verstevigt u uw concurrentiepositie en laat u uw zakenpartners zien dat u hen serieus neemt, wat zijn positieve weerslag zal hebben op de bedrijfsresultaten.

Cursus Mandarijn


Bij Business Talen Rotterdam BV zijn de cursussen Chinees altijd op individuele basis: u krijgt dus privéles en u zit niet in een groepje. Samen met uw eigen native docent bouwt u aan uw eigen programma. Door het individuele karakter van de lessen boekt u sneller vooruitgang. De lessen verlopen in uw tempo en worden gericht op wat u belangrijk vindt om te leren. Of u het Chinees nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt leren, met de juiste begeleiding van uw privédocent zult u er zeker in slagen de taal goed te beheersen.

Gratis introductieles


In een gratis introductieles van 1,5 uur test de docent uw – eventueel – aanwezige kennis van het Chinees en inventariseert uw wensen. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus Chinees doorspreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Mandarijn


Na afloop van de introductieles maakt de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Chinees besproken is. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Chinees wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Chinees de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus Chinees, dan zal uw docent daar altijd open voor staan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Lespakketten Chinees

Bij Business Talen Rotterdam BV kunt u na de gratis nulmeting van 1,5 uur beginnen met een lespakket dat bestaat uit 15 taallessen van 1,5 uur. Kiest u voor een lespakket bestaande uit 25 taallessen, dan krijgt u 2 extra lessen gratis.