Nederlandse taal voor ambitieuze cursisten bij Business Talen Rotterdam BV

Elke cursus Nederlands bij Business Talen Rotterdam BV begint met een individuele nulmeting, zodat uw docent kan zien wat uw wensen zijn op taalgebied en wat uw instapniveau is. Vervolgens werkt u met uw docent toe naar uw eigen leerdoelen. U gaat effectief met uw tijd om en u boekt in een korte tijd veel resultaat, doordat u zich kunt richten op die onderdelen van de taal die voor u belangrijk zijn.

Contact

Leer de Nederlandse taal

Waarom Nederlands leren?


Of u zich nu pas in Nederland gevestigd heeft of dat u hier al heel wat jaren woont, het goed beheersen van de Nederlandse taal zal voor u alleen maar voordelen kennen: bij het doen van boodschappen, het regelen van bankzaken, een praatje maken met de buren, het voeren van een telefoongesprek, het schrijven van een nette brief naar een instantie, etc. Op het werk verlangen werkgevers van hun medewerkers ook steeds vaker een goede beheersing van de Nederlandse taal, bijvoorbeeld voor het professioneel te woord staan van klanten, het volgen van een vergadering, de omgang met collega's, het schrijven van rapporten of het doorgroeien naar een hogere functie.

Voor ambitieuze cursisten!


Dat het Nederlands in nogal wat opzichten afwijkt van andere talen, is een van de redenen waarom het leren van het Nederlands een uitdaging is die tijd, discipline en doorzettingsvermogen van u vraagt. De zinsstructuur die vrijwel altijd anders is dan u verwacht, de onregelmatige werkwoorden, het woordje 'er' dat 8 verschillende toepassingen kent, de werkwoorden met een vast voorzetsel, de scheidbare werkwoorden, de uitspraak, de bijna oneindige woordenschat, en dan nog het feit dat de Nederlanders zich graag in beeldtaal uitdrukken, waardoor de betekenis van een woord of een zin volkomen verandert!

Inzicht in de taal


En toch is Nederlands leren zeker geen onmogelijke opgave! Met uw eigen professionele docent die u laat zien hoe de taal opgebouwd is en waar de moeilijkheden in de taal zitten, krijgt u inzicht in de structuur van een zin en leert u waar de hobbels en de valkuilen zitten. Uiteraard krijgt u bij uw taalniveau passend materiaal, waarmee u uw basis elke dag verstevigt en uw taalkennis structureel meer vorm krijgt. Natuurlijk zult u zelf ook hard moeten werken tijdens de cursus. Maar met een goede inzet, wilskracht, voldoende tijd voor zelfstudie en het bewust integreren in uw Nederlandse taalomgeving, zult u de taal zeker machtig worden!

De docenten Nederlands


Tijdens uw cursus Nederlands beschikt u over uw eigen docent. Deze is gekwalificeerd om les te geven en ervaren in het duidelijk overbrengen van de lesstof. De docent zal u steeds begeleiden en van studieadviezen voorzien, zodat u een optimaal rendement uit de cursus haalt. Tevens is uw docent een interessante gesprekspartner: hij is in staat over veel onderwerpen mee te praten en u tegelijkertijd te corrigeren, nieuw vocabulaire aan te dragen, grammaticale onderdelen gedoseerd over te brengen, de uitspraak te verbeteren, etc. Het lesmateriaal dat de docent voor u kiest, is altijd praktisch en bevat veel oefeningen, zodat u zich de taal stap voor stap eigen maakt.

Gratis introductieles Nederlands


In een gratis introductieles van 1,5 uur die voorafgaat aan elke cursus, test de docent uw huidige kennis van het Nederlands en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus Nederlands bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Nederlands


Na afloop van de introductieles maakt de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Nederlands besproken is. Ook geeft de docent Nederlands een indicatie van het aantal lessen dat u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u wilt starten met de cursus. Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Nederlands de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen of wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus, dan zal uw docent daar altijd voor open staan en tegemoetkomen aan uw wensen. Uw doel vormt immers het uitgangspunt van de taaltrainers.

Aantal taallessen Nederlands

De verplichte minimumafname voor elke cursus is 15 taallessen van 1,5 uur. Bij afname van 25 taallessen krijgt u 2 extra lessen gratis.

Business Talen Rotterdam BV
's-Gravenpark 18   

2902 LD  Capelle aan den IJssel

KvK: 24285238

Contactgegevens

E: info@businesstalen.nl

T: 010-4581550

M: 06-17410255

Typ hier tekst

Openingstijden:

Maandag 08:30 - 22:00

Dinsdag 08:30 - 22:00

Woensdag 08:30 - 22:00

Donderdag 08:30 - 22:00

Vrijdag 08:30 - 14:30

Zaterdag 08:30 - 13:00

Zondag Gesloten

Typ hier tekst

Business Talen Rotterdam BV

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Business Talen Rotterdam BV

Volg een taalcursus bij taleninstituut Business Talen Rotterdam BV en bel: 010-458 15 50