Investeer in een cursus Duitse taal

Duitsland is Nederlands grootste afzetmarkt. Dat is reden genoeg om de Duitse taal goed te beheersen als u effectief wilt zakendoen in Duitsland. Door goed Duits te spreken laat u uw zakenpartners zien, dat u hen serieus neemt. Als u zich goed in het Duits kunt uitdrukken, zult u zich zekerder voelen van uw zaak en derhalve betere resultaten bereiken. Het volgen van een cursus Duits, waarbij het goed leren beheersen van het Duits centraal staat, is dan ook een diepte-investering.

Contact

Individuele cursus Duits

Bij Business Talen Rotterdam BV vormen uw wensen en doelstellingen het uitgangspunt van de cursus. Dat is mogelijk door de privélessen die u krijgt. Het voordeel van deze intensieve manier van lessen volgen is dat u de taal snel leert spreken en verstaan. Samen met uw eigen native docent geeft u de cursus vorm en bouwt u aan uw eigen programma. U bepaalt zelf op welke onderdelen u het accent wilt leggen: spreek- en luistervaardigheid, uitspraak, algemene en/of zakelijke vocabulaire verwerving, grammatica, schrijf- en leesvaardigheid, of een combinatie van alle onderdelen.

Gratis introductieles Duits


In een gratis introductieles van 1,5 uur die voorafgaat aan elke cursus Duits, test de docent uw huidige kennis van het Duits en inventariseert uw wensen. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal inzien en de opzet van de cursus bespreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Duits


Na afloop van de introductieles schrijft de docent een gedetailleerd evaluatierapport dat wij u samen met de offerte toezenden. In het rapport kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Duits besproken is. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen of te mailen en aan te geven, wanneer u met uw cursus Duits wenst te starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Duits wijzigingen willen aanbrengen in de opzet van de cursus of de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, dan zal uw docent daarvoor altijd openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Minimum aantal taallessen Duits

De verplichte minimumafname voor elke cursus is 15 taallessen van 1,5 uur. Bij afname van 25 taallessen krijgt u 2 extra lessen gratis.

Business Talen Rotterdam BV
's-Gravenpark 18   

2902 LD  Capelle aan den IJssel

KvK: 24285238

Contactgegevens

E: info@businesstalen.nl

T: 010-4581550

M: 06-17410255

Typ hier tekst

Openingstijden:

Maandag 08:30 - 22:00

Dinsdag 08:30 - 22:00

Woensdag 08:30 - 22:00

Donderdag 08:30 - 22:00

Vrijdag 08:30 - 14:30

Zaterdag 08:30 - 13:00

Zondag Gesloten

Typ hier tekst

Business Talen Rotterdam BV

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Business Talen Rotterdam BV

Volg een taalcursus bij taleninstituut Business Talen Rotterdam BV en bel: 010-458 15 50