Taalcursus spreekvaardigheid Nederlands

Als u op zoek bent naar een taalcursus Nederlands waarmee u uw taalkennis opfrist en u zich tegelijkertijd expressiever en gemakkelijker leert uiten in tweegesprekken, onderhandelingen, vergaderingen, speeches en business meetings, dan helpt de taalcursus spreekvaardigheid Nederlands u wellicht een eind in de goede richting.

Contact

Wat leert u bij de cursus spreekvaardigheid Nederlands?

Tijdens de taalcursus wordt er aandacht geschonken aan grammatica, lengte van zinnen, woordkeuze, logica, stemgeluid, uitspraak, articulatie, intonatie, spreektempo, timing, stopwoorden, houding, oogcontact, het verlevendigen van de spraak, et cetera. Ook onderwerpen als spreekangst, het houden van toespraken, het veranderen van spreekgedrag en mogelijkheden om het zelfvertrouwen te vergroten tijdens het spreken komen desgewenst aan bod.
De taalcursus omvat minimaal 15 taallessen van 1,5 uur. Tijdens de gratis introductieles van 1,5 uur inventariseert de docent uw taalwensen en adviseert u graag over de inhoud, de opzet en de benodigde duur van deze taaltraining.
N.B. De taalcursus spreekvaardigheid Nederlands is niet geschikt voor buitenlanders die zich nog in het stadium van taalverwerving bevinden. Deze groep adviseren wij de taalcursus Nederlands te volgen.