Volg een privéopleiding Hongaars bij Business Talen Rotterdam BV

De redenen om Hongaars te leren, lopen sterk uiteen. Allereerst zijn er cursisten die vanuit zakelijk oogpunt Hongaars willen leren. Om zich professioneel op de Hongaarse markt te begeven, willen zij de Hongaarse taal goed beheersen, zodat niets een goede communicatie in de weg staat. Daarnaast is er een groeiend aantal mensen geïnteresseerd in alles wat met Hongarije te maken heeft: de geschiedenis van het land, cultuur, kunst, muziek, architectuur, diverse festivals, et cetera. Dit stimuleert de vraag naar een professionele cursus Hongaars. Of de redenen nu zakelijk dan wel privé zijn, om in Hongarije effectief te kunnen opereren, is het professioneel beheersen van de Hongaarse taal de sleutel tot succes.

Contact

Hongaars is onderdeel van de Fins-Oegrische taalgroep

Het Hongaars is een zogenaamde Fins-Oegrische taal. Dat betekent dat de betekenis van een Hongaars woord vrijwel nooit is af te leiden van West-Europese talen, een paar internationale woorden uitgezonderd. Hongaars leren is niet gemakkelijk, maar juist daarom een uitdaging. Met de juiste docent, eigentijds lesmateriaal, een beetje goede wil en genoeg tijd voor zelfstudie zult u de Hongaarse taal binnen afzienbare tijd onder de knie krijgen.

Privéles Hongaars


Bij Business Talen Rotterdam BV zijn alle cursussen op individuele basis: u krijgt dus privéles. Het voordeel hiervan is dat u snel en doelmatig de taal leert beheersen. Samen met uw eigen native privétrainer bouwt u aan uw eigen lesprogramma. Of u het Hongaars nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt gaan gebruiken, met de professionele begeleiding van uw privédocent en geschikt lesmateriaal zult u er zeker in slagen soepel met de Hongaarse taal om te gaan.

Gratis introductieles Hongaars


In een geheel vrijblijvende, gratis introductieles van 1,5 uur test de docent Hongaars uw – eventueel – aanwezige kennis van de taal en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal Hongaars inzien en de opzet van de cursus Hongaars doorspreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Hongaars


De docent schrijft na afloop van de introductieles een gedetailleerd evaluatierapport dat wij samen met de offerte naar u toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Hongaars besproken is. Ook geeft de docent een indicatie voor het aantal lessen, dat u nodig heeft om uw specifieke doelstellingen te bereiken. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Hongaars wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Hongaars – om wat voor reden dan ook – de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Hongaars, dan zal uw docent daar altijd voor openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Minimum aantal lessen Hongaars

Bij Business Talen Rotterdam BV kunt u altijd starten met een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. U krijgt 2 extra lessen gratis als u een pakket van 25 taallessen afneemt.