Volg privélessen Roemeens bij Business Talen Rotterdam BV

De redenen waarom cursisten Roemeens willen leren, lopen sterk uiteen. Allereerst zijn er de cursisten die vanuit zakelijk oogpunt Roemeens willen leren. Om zich professioneel op de Roemeense markt te begeven, willen zij de Roemeense taal goed beheersen, zodat niets een goede communicatie in de weg staat. Daarnaast is er een groeiend aantal mensen geïnteresseerd in alles wat met Roemenië te maken heeft: de geschiedenis van het land, de cultuur, de kunst, waardoor de vraag naar een professionele cursus Roemeens toeneemt. Of de redenen nu zakelijk dan wel privé zijn, om in Roemenië effectief te kunnen opereren, is het professioneel beheersen van de Roemeense taal de sleutel tot succes.

Contact

Roemeens: onderdeel van de Romaanse taalgroep

Het Roemeens is net als het Frans, Italiaans, Portugees, Spaans een Romaanse taal. Daardoor zult u veel woorden en uitdrukkingen uit het Frans herkennen. Uiteraard wijkt de Roemeense taal op heel veel andere punten weer af, maar met een inspirerende docent, praktijkgericht materiaal, een beetje goede wil, doorzettingsvermogen en genoeg tijd voor zelfstudie zult u erin slagen, de Roemeense taal binnen afzienbare tijd onder de knie krijgen.

Privécursus Roemeens


Bij Business Talen Rotterdam BV zijn alle cursussen op individuele basis. Door de persoonlijke aandacht die u krijgt leert u snel en effectief de taal te beheersen. Samen met uw eigen native privétrainer bouwt u aan uw eigen lesprogramma. Of u het Roemeens nu voor zakelijke dan wel privédoeleinden wilt leren, met de professionele begeleiding van uw privédocent en het juiste lesmateriaal zult u er zeker in slagen soepel met de Roemeense taal om te gaan.

Gratis introductieles Roemeens


In een geheel vrijblijvende, gratis introductieles van 1,5 uur test de docent Roemeens uw – eventueel – aanwezige kennis van de taal en inventariseert uw wensen op taalgebied. Ook kunt u een selectie van het lesmateriaal Roemeens inzien en de opzet van de cursus Roemeens doorspreken.

Evaluatierapport en offerte cursus Roemeens


De docent schrijft na afloop van de introductieles een gedetailleerd evaluatierapport dat wij samen met de offerte naar u toezenden. Daarin kunt u teruglezen wat er met u tijdens de gratis introductieles Roemeens besproken is. Ook geeft de docent een indicatie voor het aantal lessen dat u nodig heeft om uw specifieke doelstellingen te bereiken. Als u zich in ons voorstel kunt vinden, hoeft u ons alleen maar te bellen en aan te geven wanneer u met de cursus Roemeens wilt starten.

Flexibel


Mocht u tijdens het verloop van de taalcursus Roemeens – om wat voor reden dan ook – de nadruk op andere taalonderdelen willen leggen, of wijzigingen willen aanbrengen in de structuur van de cursus Roemeens, dan zal uw docent daar altijd voor openstaan en aan uw wensen tegemoet komen. Uw doel is immers ons uitgangspunt!

Minimum aantal lessen Roemeens

U kunt na de gratis nulmeting van 1,5 uur starten bij Business Talen Rotterdam BV met een lespakket van 15 taallessen van 1,5 uur. U krijgt 2 extra lessen gratis als u een pakket van 25 taallessen afneemt.