Business Talen Rotterdam BV

Bedrijfsgerichte taalcursussen voor ambitieuze professionals

Business Talen Rotterdam BV is een gecertificeerd taleninstituut, gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsgerichte privétaalcursussen in 20 talen. In welke branche u ook werkt, ons team van vijftig gekwalificeerde, native docenten helpt u altijd de taal van uw keuze machtig te worden.

20 talen en 30 jaar ervaring

Business Talen Rotterdam BV bestaat 30 jaar en heeft inmiddels meer dan 15.000 cursisten succesvol opgeleid. De kennis en ervaring die wij in de loop van die tijd hebben opgebouwd, zorgen ervoor, dat wij direct zien, hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en u stap voor stap verder kunnen helpen in uw taalontwikkeling.

Naast professionele kennis en ruime ervaring bieden wij u ook:

 • Persoonlijke aanpak: Het lesmateriaal wordt afgestemd op uw taalwensen en instapniveau.
   
 • Hoog serviceniveau: Business Talen Rotterdam BV biedt service die aansluit op uw kwaliteitseisen.
   
 • Representatieve locatie met fijne lesruimtes: Business Talen Rotterdam BV ligt in Rotterdam-Brainpark I en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Gratis parkeren op eigen terrein. Het Taleninstituut beschikt over alle benodigde faciliteiten.
 • Alleen het resultaat geldt: Uw taalwensen vormen het uitgangspunt van de docenten.
   
 • Gratis nulmeting: Business Talen Rotterdam BV biedt u eerst een gratis nulmeting van 1,5 uur aan. Zo krijgt u een goed beeld van het taleninstituut en kunt u 100% overtuigd met de cursus van start gaan.
 • Duidelijke offerte: Na de gratis introductieles ontvangt u een duidelijke offerte, waarin alle kosten worden weergegeven. Geen verrassingen achteraf, alles is vooraf duidelijk.

 • Groepscursussen: De docenten komen voor groepen – indien gewenst – graag naar uw bedrijf toe. Uw medewerkers verliezen zo geen kostbare tijd om naar het instituut toe te reizen.
   
 • Veilig zakendoen: Business Talen Rotterdam BV is een gecertificeerd bedrijf, waarmee u zonder enig risico kunt zakendoen.
   
 • Flexibiliteit: Business Talen Rotterdam BV is geopend van maandag t/m donderdag van 08:30 uur tot 22:00 uur, op vrijdag van 08:30 tot 14:30 uur en op zaterdag van 08:30 tot 13:00 uur. U maakt uw afspraken met uw privédocent volgens uw agenda.
 • Financiering van de opleiding Inburgering, NT1 en NT2 via DUO is mogelijk, omdat Business Talen Rotterdam BV werkt volgens de kwaliteitsrichtlijnen zoals deze zijn voorgeschreven door Blik op Werk.
 • Groene cursus: Voor elke 50 cursisten die zich aanmelden, planten wij een boom nabij natuurgebied Loetbos.

 

Meer informatie over taleninstituut Business Talen Rotterdam BV?

Bel direct: 010-458 15 50

UWV Business Talen

Officieel UWV leverancier

Business Talen Rotterdam BV is officieel UWV-leverancier. Bent u op zoek naar werk? Neem dan contact op met het UWV en bespreek met uw begeleider de mogelijkheden om de taalcursus gedeeltelijk of geheel vergoed te krijgen.

Business Talen Rotterdam Taalcursus

Referenties

 

Business Talen Rotterdam BV werkt voor multinationals, grote en middelgrote bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Op aanvraag is een referentielijst beschikbaar.

CRKBO Business Talen taalcursus

CRKBO

 

Business Talen Rotterdam BV staat ingeschreven in het CRKBO-Register en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Blik op Werk

 

Financiering van de opleiding Inburgering is mogelijk via DUO, omdat Business Talen Rotterdam BV werkt volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Blik op Werk.